Virginia Royal

Tervetuloa!

Moni tarina alkaa pienestä maalaistalosta, joka aloittaa toimintansa ratsastuskouluna. Virginia Royal on kaikkea muuta kuin pieni punainen rakennus, jossa asuu ylensyöneitä eri hevosrotujen edustajia. Virginia Royal on sitä, mitä muut voisivat kutsua eliitiksi; viimeistä piirtoa myöten rakennettuja kartanoita, osaavia estehevosia, jotka nekin säkenöivät kirkkaina muiden harrastehevosten rinnalla. Vain valioyksiöitä, vain huipulle tähtääviä ratsukoita; sitä on Virginia Royal.

Virginia Royal on virtuaalisessa Englannissa sijaitseva suurikokoinen tila, jonka asukkaat ovat osaavia puoliverisiä. Talli aloitti toimintansa keväällä 2014, jolloin ensimmäiset hevoset astelivat Virginia Royalin porteista sisään. Suuret, kauniit ja taitavat hevoset ihastuttivat heti ensisilmäyksellä. Aivan kuin ne olisivat aina kuuluneet tänne; ylelliset rotunsa edustajat asumassa suurella tilalla kartanon pihamaalla. Tallirakennuksena toimii vanhan herraskartanon maakerros, ja hevosilla on paljon tilaa niin sisällä tallissa kuin ulkona laitumillakin. Virginia Royalin alueelta löytyy kenttiä, maneeseja, maastoja ja oma kliniikka. Virginia Royal tarjoaa myös yksityisille hevosille tallipaikkoja, ja voimme taata, että hevosesi ei jää mitään vaille. Vain parasta valioyksilöillemme!

Tervetulleeksi sinut toivottaa tallin omistaja Sharon!
Siguri (VRL-11290 @)

Everholt Estate, Gestüt Helmwald, Gestüt Seifenkraut, Le Lavoie, Navelina Sporthorses, Riordan, Stratocaster, Stud Roibrant
Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!